Presa mecanică de stors, cu procedura și combinația potrivită, va extrage sucul din aproape toate fructele și legumele, ierburile de cereale, ierburile și germenii.
Când folosește fructe moi, pregătește un piure sau un suc gros cu un conținut ridicat de fibre.
Procesul de stoarcere se realizează prin zdrobire și presiunea generată de arborele melcului.
Tot sucul se scurge prin deschiderea din partea laterală a camerei de stoarcere și este strecurat printr-o strecurătoare situată în interiorul camerei de stoarcere și curge printr-un ecran într-un recipient.
În acest fel obțineți suc de calitate, fără pulpă nedorită.
În partea din față, este posibil să reglați presiunea pulpei cu un șurub în funcție de materia primă utilizată. Reziduurile de fructe și legume din față cad din storcător.
În același timp, presarea lentă este foarte blândă cu calitatea sucului și nu distruge vitaminele prin oxidare și încălzire rapidă. Storcătorul poate fi atașat ușor și ferm la blatul de bucătărie folosind filetul de jos !
Recenzii
Nu există recenzii până acum.